НВО активизам

Овој блог е отворен да иницира on-line комуникација меѓу НВО во РМ, во насока на иницирање проактивен пристап на организациите  кон општествените настани. Да ги искористиме предностите на социјалните медиуми, за развој и практицирање на демократијата

This entry was posted on четврток, април 29th, 2010 at 11:55 and is filed under Некатегоризирано. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply